Rådgivande tjänster för verksamhetsutveckling

VÅR PASSION

Hos Agima är vår passion och drivkraft att utveckla och förbättra samhället, myndigheter och organisationer genom att utveckla verksamheter i varje uppdrag, varje dag.

Vi har en företagskultur som grundar sig på lagarbete, engagemang och ansvarstagande. Framgång kräver samarbete och därför är vi genuina lagspelare i vårt team. Vi vill gärna att du och alla våra nya medarbetare har följande egenskaper.

• Du är specialist
• Du har attityd och personlighet
• Du är en lagspelare
• Du är övertygad om att personliga relationer bygger affärer
• Du är entreprenör

Vi har en lärande kultur där våra passionerade medarbetare ständigt är på jakt efter nya idéer, kunder och utmaningar för att utvecklas som konsulter. Samtidigt ser vi helheten runt varje medarbetare och månar om att vi alla får en bra balans mellan konsultroll och fritid.

Vår affärsmodell bygger på att alla inom företaget är direkt involverade i arbetet med våra kunders projekt. Vi arbetar med varierande kunduppdrag och fokuserar på att kontinuerligt utveckla våra medarbetare i en miljö där kreativa tankar och idéer får flöda fritt. Vi är ett framgångsrikt och växande företag och vi tror att du, liksom vi, har en passion för rådgivande konsulttjänster som utvecklar verksamheter.

Vi utvärderar kontinuerligt möjligheter till nyanställningar. Välkommen att skicka ansökan inklusive personligt brev och CV till info@agima.se.