Month: September 2024

Sophie Jutterström, ny på Agima

Posted on by Markus Ek

Vi hälsar Sophie Jutterström välkommen till oss. Sophie är civilingenjören som brinner för att bryta ned, avgränsa och strukturera stora övergripande frågeställningar och utmaningar. Hon har erfarenhet av att jobba med VA och teknisk försörjning inom olika skeden av samhällsbyggnadsprocessen, och vill hitta de bästa lösningarna genom hela processen – för att spara tid, pengar, och för att säkerställa andra viktiga nyttor. Sophie har tidigare jobbat som strateg för teknisk försörjning, där hon bland annat varit projektledare för vattentjänstplan och dagvattenstrategi. Hon har även jobbat med implementering av VA-plan, samt att beakta kapacitet och utbyggnad av teknisk försörjning inom kommunens stadsutveckling.

På fritiden spenderar hon gärna tid ute i naturen, antingen i löpspåret eller i skogen med sin golden retriever.

Välkommen Helena Karlsson

Posted on by Markus Ek

Vi välkomnar Helena Karlsson till Agima. Helena har jobbat som konsult hela sitt yrkesverksamma liv och började karriären på Kjessler & Mannerstråhle för att sedan byta till Tyréns. Helena har lång erfarenhet från stora projekt, att arbeta i stora, komplexa organisationer och att bygga team. Helena har erfarenhet från roller i företagsledning, organisationsutveckling, verksamhetsutveckling och projektledning. Helena har varit chef i olika roller sedan 2007 och har ansvarat för att bygga upp verksamheter och utveckla dem.

Helena går in med själ och hjärta i allt hon gör och drivs av ett engagemang i individen och projekten. Konsult är det roligaste som finns! Att få utveckla och utvecklas tillsammans med andra och det stora utrymme för kreativitet som finns i att utveckla affärer och lösningar.